Stimați colegi,

Așa cum v-am atenționat prin mailurile anterioare, astăzi dr. Sinescu Cosmin a trimis un mail prin care a confirmat faptul că domnia sa, prin mâna CMSR-ului – dr. Ionescu Ecaterina (decizia nr. 1/2CN/2023, pe care o atașăm) au deschis un cont al CMSR național, în dorința de acaparare a banilor medicilor stomatologi din CMS Timiș.

CMS Timiș, Timișoara, str. Iancu Văcărescu, nr. 23, cabinet 6, CIF 17094018, are două conturi, conturi pe care le-am închis, invederând băncilor aceste aspect, tocmai în dorința de a proteja banii Colegiului, bani care se doresc a fi preluați de către CMSR Național.

CMS Timiș, Timișoara, str. Iancu Văcărescu, nr. 23, cabinet 6, CIF 17094018 este singura entitate juridică și fiscală legală, orice altă atribuire pretinsă în numele CMS Timiș este un fals grosolan. Tocmai de aceea există pe rolul instanțelor, procese în încercarea de a-și legifera impostura, care se bazează pe modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a CMSR și care încalcă Legea 95/2006, subordonând aceasta.

Vă atragem atenția și vă recomandăm să nu hrăniți această gravă încălcare a legii, banii care se doresc a fi colectați vor merge direct în conturile CMSR Național. Orice depunere a cotizațiilor în acest cont înseamnă favorizarea infracțiunii. Vă atenționăm că toate adresele care nu poartă însemnele juridice și fiscale, în fapt, conform legilor în vigoare, sunt adrese false.

Plata cotizațiilor se face la sediul CMS Timiș, Timișoara, str. Iancu Văcărescu, nr. 23, cabinet 6, CIF 17094018, conform chitanțelor înregistrate fiscal.

Cu deosebită considerație,
Dr.Cuțui Mihaela
Purtător de cuvânt CMS Timiș
Avertizor de integritate
Vicepreședinte CMS Timiș