Stimați colegi,

Vă rugăm să citiți cu atenție pentru a nu cădea în capcană ilegalităților regizate de grupul cadrelor universitare care se pretind „așa-zisă nouă conducere” a CMS Timiș și care sub atentă îndrumare a d-nei dr. Ionescu Ecaterina au comis grave încălcări ale legii .

În ultima perioadă pe adresele dvs de mail au sosit tot felul de documente din partea CMSR prin care ați fost informați că CMS Timiș în componența aleasă de către dvs în noiembrie 2019, este ilegală și că ar fi fost ales un nou Consiliu Teritorial și Birou Executiv Teritorial al CMS Timiș în cursul lunii martie 2021.

De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că susținerile din adresele CMSR pe care le-ați primit sunt manipulatorii și calomnioase

În urmă acestor fapte ,Biroul Executiv Teritorial Timiș ,legal ales în 2019 și necontestat, în componența aleasă de dvs.-

Președinte – dr.Barbu Delia

Vicepreședinte – dr.Cuțui Mihaela

Vicepreședinte – Dr.Podariu Angela

Trezorier – dr.Șutean Dan

am invederat d-lui dr.Sinescu Cosmin care se pretinde noul președinte al CMS Timiș să se prezinte cu dovezile în urmă căruia își atribuie această calitate.

Știind cum au avut aceste „alegeri” nu a răspuns acestei invitații, dar în schimb, ne-a trimis o adresă fără nici o bază legală printr-un executor judecătoresc și prin care ne cere să predăm toate documentele și bunurile CMS Timiș către reprezentanții dânsului?

La această adresă îi răspundem prin Ordonanța atașată acestei informări și care arată clar că Biroul Executiv Teritorial Timiș ales de dvs.în noiembrie 2019 este cel legal și de drept.

Vă informăm că suntem și în instanță pentru dosarele de anularea a deciziei ilegale de invalidare a subscrisei și a deciziei de validare a așa-zisului nou CMSJ Timiș, dar, am depus și plângeri penale la DNA împotriva celor care subminează autonomia juridică a CMS Timiș și se erijează în așa-ziși conducători ai CMS Timiș, bulversând întregul corp profesional medical stomatologic din Timiș.

Drept urmare, vă solicităm să nu vă dați concursul îndemnurilor de a nu mai plăti taxe și de a efectua formalitățile cu Biroul Executiv Teritorial, ales în 2019, întrucât „așa-zisul „CMS Timiș „nou ales” este ilegal iar o eventuală plată de taxe către aceștia și avizare nu va fi recunoscută de către noi, în consecință, înțelegând că ați fost manipulați de persoane care cred că legea este doar o sintagmă fără valoare, solicităm colegii medici care au derulat acte cu acest grup ilegal să se îndrepte către Biroul Executiv Teritorial Timiș ales în componența menționată mai sus, cu adresa binecunoscută, Timisoara, Str Iancu Vacarescu, Nr. 23, cabinet 6.

Biroul Executiv Teritorial Timiș

Președinte – dr.Barbu Delia

Vicepreședinte – dr.Cuțui Mihaela

Vicepreședinte – Dr.Podariu Angela

Trezorier – dr.Șutean Dan