Către,
Membrii Colegiului Stomatologi Timiş

Astăzi, 13.01.2021, am primit prin avocata noastră răspunsul la petiția făcută de CMS Timiș către Autoritatea Națională de supraveghere a prelucrării datelor
cu caracter personal, petiție depusă în urma ședinței de AGN în care, în loc ca BEx-ul Naţional să-şi prezinte propriul raport de audit, în schimb a folosit
informații secrete asupra datelor personale ale unor membrii ai Colegiului Timiș.

După cum veți constata, conducerea națională a Colegiului Medicilor Stomatologi România a fost sancționată cu ” avertisment ” de către Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal pentru încălcarea art.12 și art. 17 din RGPD şi s-a dispus prin planul de remediere să fie comunicat un răspuns către petenți cu privire la modul de soluționare a cererii de ştergere a datelor personale.

Această pedeapsă este valabila pentru conducerea CMSR şi în concluzie, așa cum chiar dânșii au hotărât, nu au dreptul să mai candideze la conducere în următorii 5 ani.

Suntem în perioada de consultare cu Consiliul Teritorial și toți membri Colegiului Timiș pentru a stabili pașii ce ii vom urma în continuare.

În ciuda celor afirmate de d-na dr.Ionescu Ecaterina , raportul de audit al CMS Timiș reprezintă o situație corectă și fără lipsuri financiare, iar datele personale nu pot fi folosite decât de catre organele locale mandatate.

Responsabilitatea este a celui care comite fapta!

Va trimitem asociat adresa primită.

Dacă adevarul nu e liber, nici libertatea nu e adevărată!

Cu deosebită considerație,
Dr.Cuțui Mihaela
Purtător de cuvânt al CMS Timiș
Vicepreședinte CMS Timiș