către “așa-zisa Comisie Electorală Locală”, numită de CMSR

În atenția dr.Urechescu Horațiu si dr.Urtilă Florin

Prin prezenta, în temeiul L95/2006- art.510(3), art.517(f), art.518(l), art.519(b), art.521(2) ,art.535, art.550-553, art.555(1), ROF-art.124(1,2),art.128(1),vă invederăm faptul ca actiunea pe care ati inițiat-o sub titulatura ” Comisia Electorală Locală”, arogată de dvs.din adresa trimisă tuturor membrilor din CMS Timiș, de pe adresa electronică a CMSR constituie o gravă încălcare a legii privind subminarea drepturilor CMS Timiș. Actiunea dvs. este clară si evidenta pentru a se prelua conducerea corpului profesional din Colegiul Medicilor Stomatologi Timiș.

Totodată comisia dvs este ilegală nefiind propusă și votată de Bex și CJ, organe alese și validate de AG a CMS Timiș .Acțiunea demarată sub semnătura dvs. este o încercare de preluare a conducerii teritoriale a CMS Timiș de către un grup de persoane interese personale în mușamalizarea faptelor de încălcare a legii săvârșite de către conducerea națională a CMSR.

BEX și CN a CMSR nu pot fi organe de conducere a CMS Timiș deoarece nu sunt organe alese de către Adunarea generală teritorială Timiș , iar atribuțiilearogate ilegal nu sunt prevăzute în legea 95/2006, titlul XIII.

CMS Timiș are personalitate juridică, patrimoniu și buget propriu, precum și autonomie funcțională, organizatorică și financiară, în condițiile Legii 95/2006 (art. 521, alin.2). În baza acestor drepturi, conducerea își desfășoară activitatea.

Alegerile în CMS Timiș au fost ținute democratic, în noiembrie 2019, fără nici o contestație și au fost validate prin decizia 33 / 25.02.2020 de către AG teritorial a CMS Timiș. Aceste alegeri nu sunt infirmate prin decizie judecătorească. In concluzie, CMSR nu are atributii juridice asupra noastră

CMS Timiș se află în instanță pentru demascarea acțiunilor de încălcare a legii de către conducerea națională a CMSR.

CMS Timiș are cod fiscal popriu și acesta nu poate fi pentru două colegii, așa cum poate ați dorit dumneavoastră. Ștampila pe care o folisiți este un fals și nu aparține CMS Timiș, iar cine a făcut această ștampilă a comis un fals grosolan. Nu puteți folosi fondurile CMS Timiș, pentru că nu vă permite legea.

Vă atragem atenția să nu încercați să continuați acțiunea demarată și să împătțiți colegiul în 2: Colegiul Medicilor practicieni de rețea și Colegiul Medicilor cadrelor didactice universitare.

Dvs.sunteți colegii noștri dar si cadre universitare care,acum,nesocotiți organizația CMS Timiș,

Faptul că mobilizarea la aceste alegeri ilegale a tuturor cadrelor universitare, membrii ai CMS Timiș, a fost făcută în urma convocării de cadrele de conducere din Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș este o imixtiune în problemele colegiului teritorial, îl considerăm un trafic de influență și un abuz.

Organizarea alegerilor se face în baza anumitor date personale ale participanților. Aceste date personale se află la sediul CMS Timiș și nu pot fi inventate.

Aceste fapte intra sub incidența penală iar continuarea acestei acțiuni de catre dvs.vă implică direct și veți suporta consecințele legii.

Cu deosebită considerație,

Dr.Mihaela Cuțui
Purtător de cuvânt al CMS Timiș, prin vot
Vicepreședinte CMS Timiș
Avertizor de integritate public