Stimați colegi,

Înțelegem că în acest moment sunteți foarte derutați datorită mailurilor trimise de CMSR dar ne asumăm spunându-vă că este încălcată legea și se bazează că dvs, bulversați, să acceptați aceste încălcări ale autonomiei juridice a Timișului.

Așa după cum ați văzut, în dorința de a se acapara conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi Timiș de către grupul nominalizat în adresa pe care ați primit-o și „validat” de către Comisia Electorală Centrală a CMSR, vă informăm că acțiunea desfășurată de aceste persoane constituie o gravă încălcare a legii 95/2006.

CMSR prin Adunarea Generală Națională nu pot emite decizii care să încalce autonomia juridică a unui Colegiu Teritorial și votul dat de dvs. în Adunarea Generală Teritorială Timiș.

Vă rugăm să citiți cu atenție acele „decizii” emise de Comisia Electorală Centrală, numărul de voturi lipsește pentru fiecare candidat.

Veți observa că se face afirmația cum că rămâne valabil dreptul de liberă practică eliberat de către actualul și legalul Birou Executiv Teritorial Timiș. Acest drept de liberă practică dat dvs. pe anul 2020 și 2021 de către Biroul Executiv Teritorial Timiș este în baza deciziei 33/25.02.2020,decizie validată și necontestată, neanulată, altfel nimeni dintre dvs. nu putea primi acest aviz și nu putea lucra în cabinet mai departe.

Acțiunile CMSR și imixtiunea UMF Timișoara în problemele Colegiului Teritorial Timiș constituie o gravă încălcare a legii.

Prin urmare, vă înștiințăm că am apelat la pârghiile justiției, iar Biroul Executiv Teritorial și Consiliul Teritorial Timiș validat prin decizia 33/25.02.2020 își va desfășura activitatea în continuare, așa cum ați fost obișnuiți.

Cu deosebită considerație,
Dr. Cuțui Mihaela
Purtător de cuvânt al CMS Timiș