Stimate Domnule Dr. Sinescu Cosmin,

Colegiul Medicilor Stomatologi Timiș, cu sediul în Timișoara, str.Iancu Văcărescu, nr.23, cam. 6, CIF 17094018, a organizat ședința Adunării Generale a CMS Timiș în data de 25.02.2022, ședință în care a fost discutată situația financiar contabilă pe anul 2021, care a fost dezbătută, acceptată și a fost votată în unanimitate. Conform legilor financiare contabile această situaţie a fost depusă la ANAF.

Întrucât există un număr de 115 de membrii ai CMS TIMIȘ, din care 68 înregistrați în RU și 47 fără număr din RU, care își achită corect obligațiile de membru și nu au certificate de membru, deoarece sunt blocate de dvs. personal, vă solicităm să ne trimiteți de urgență tipizatele certificatelor de membru la sediul legal al CMS Timiş-Timișoara, str.Iancu Văcărescu, nr.23, cam. 6, pentru a nu fi nevoiți să acționăm în instanță.

Prin blocarea ilegală a tipizatelor certificatelor de membru de către dvs., cei 115 de medici înscriși nu își pot desfășura activitatea ca medici stomatologi, activitate care le asigură singura sursă de venit, deci le blocați dreptul la muncă.

Continuarea desfășurării acțiunilor dvs. de pretins președinte a CMS Timiș a fost sancționată prin votul Adunării Generale a CMS Timiș conform art.521(2) din Legea 95/2006 – „Colegiile teritoriale au personalitate juridică, patrimoniu și buget proprii, precum și autonomie funcțională, organizatorică și financiară în condițiile prezentei legi. Sediul colegiului teritorial este în reședința de județ, respectiv în municipiul București.”, dvs. nu dețineți un sediu și CIF propriu, pentru că nu aveți dreptul.

Pretinsa calitate arogată în urma alegerilor ilegale organizate de o comisie ilegală votată ilegal de către Consiliul Național al CMSR, constituie infracțiune.

Vă atragem atenția și vă solicităm de urgență să vă conformați deciziilor luate de Adunările Generale ale CMS Timiș,

Cu deosebită considerație
Dr.Cuțui Mihaela
Purtător de cuvânt CMS Timiș