Către,
Membri Colegiului Medicilor Stomatologi Timiş

Stimaţi colegi,

CMS Timiş nu are nici o acţiune de convocare a alegerilor în data de 09.03.2021.Această acţiune este diversiune şi este făcută de cadrele universitare, sub patronajul dr.Urtilă şi dr.Urechescu, conduşi de BEX al CMSR. În această perioadă de carantină, nerespectarea condiţiilor impuse constituie o gravă abatere şi zădărnicirea măsurilor anti Covid.

Sunteţi îndemnați să completaţi declaraţii pe proprie răspundere justificative ca fiind activităţi profesionale. Nu vă lăsaţi induşi în eroare şi nu faceţi greşeli.

CMS Timiş a trimis o informare în care este prevăzută atitudinea noastră, deci în această perioadă nu pot avea loc acţiuni sau adunări generale.

În atenţia
Dr. Urechescu Horaţiu Constantin
Dr. Urtilă Florin Ciprian

Prin prezenta, Colegiul Medicilor Stomatologi Timiș, Str. Iancu Văcărescu, Nr. 23, cabinet 6, Timişoara, cu personalitate juridică, CUI 17094018, în temeiul Legii 95/2006, art. 521 (2), „Colegiile teritoriale au personalitate juridică, patrimoniu şi buget proprii, precum şi autonomie funcţională, organizatorică şi financiară, în condiţiile prezentei legi. Sediul colegiului teritorial este în reşedinţa de judeţ”, vă invederează următoarele: constatând gravele încălcări ale legii, pe care le-aţi săvârşit auto-intitulându-vă Comisia Electorală Locală a Colegiului Medicilor Stomatologi Timiș, vă readucem la cunoştinţă faptul că acţiunile dumneavoastră reprezintă o instigare şi o încercare de a prelua conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi Timiș, cu sprijinul persoanelor din conducerea naţională a Colegiului Medicilor Stomatologi din România (cu care Colegiului Medicilor Stomatologi Timiș se află în instanţă), precum şi cu o parte din cadrele universitare, membre ale Colegiului Medicilor Stomatologi Timiș, care acţionează în interes propriu, în vederea obţinerii unor gradaţii pe linie universitară.

Dumneavoastră nu vă puteţi auto-intitula Colegiul Medicilor Stomatologi Timiș, acţiunile dumneavoastră încalcă şi sfidează hotărârile Adunării generale Teritoriale ale CMS Timiş, votul acesteia şi decizia 33 din 25.02.2020, decizie validată şi necontestată, dar încălcaţi premeditat şi cu bună ştiinţă decizia de carantinare a Comitetului Judeţean de Urgenţă Timiş, instituită din data de 08 martie 2021.

Vă rugăm să respectaţi deciziile Adunării generale Teritoriale, decizia nr. 33 şi legile în vigoare.

Am anunţat toate organele în drept privind acţiunile de încălcare a legii efectuate de către cei nominalizaţi.

Cu deosebită consideraţie,
Dr. Cuţui Mihaela
Purtător de cuvânt CMS Timiş, prin vot